VIA University College

Uddannelsestest – hvilken uddannelse passer til mig?

Test dig selv i vores uddannelsestest og find ud af hvilken uddannelse, der passer til dig.

Er du (også) i tvivl om hvilken uddannelse, du skal vælge? Står du og stirrer direkte ind i den frygtindgydende uddannelsesjungle? Der er mange veje at gå, men hvilken er den rigtige? Stierne snor sig om træerne, og fortsætter ind i skovens dybe mørke. Det er ikke til at se, hvor de fører hen, og hvad der venter på den anden side. Usikkerheden for det ukendte breder sig, og du tøver med at tage det første skridt.

I det øjeblik kunne det være rart med en rutevejledning, der kan fortælle, hvilken sti du skal tage. Og hvilke uddannelser, der passer bedst til dig.

Vores uddannelsestest kan hjælpe dig et stykke af vejen, da den fortæller hvilken uddannelsestype du er.

 Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig?

Uddannelsestesten kan guide dig i den rigtige retning ved at vise hvilke uddannelser, der passer bedst til dig. Så du forhåbentligt bedre kan navigere i alle de mange muligheder, du kan vælge imellem. Skal du være sygeplejerske eller ingeniør? Lærer eller designer?

Ved at svare på nogle spørgsmål kan du på få minutter finde svaret på hvilken uddannelsestype, der passer på dig. Og løfte sløret for hvilke uddannelser, der passer bedst til den type, du er.

Svar på spørgsmål såsom, hvad du bedst kan lide at lave i din fritid? Hvilke fag, du bedst kan lide? Hvad der er vigtigst for dig? Og find frem til din uddannelsestype.

 Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig?

Måske er du en benhård businesshaj, med flair for struktur og kommunikation, der brænder for at slippe sin indre iværksætter fri. Det kan også være, du er en omsorgsfuld sundhedsvogter, der plejer både krop og psyke, og elsker at skabe nye menneskelige relationer. Eller samfundshjælperen, der er god til mennesker og vild med at lære fra dig.

Tag testen og få svaret!

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2021-01-22T11:36:37+01:00Studievalg|