VIA University College

Studievalg: 3 ting du kan gøre for at blive helt sikker

Studievalg bliv helt sikker

Du har fundet den rigtige uddannelse. Tror du nok. Men hvordan får du ro i maven og sikkerhed for, at uddannelsen nu også er alt, hvad den giver sig ud for. Og helt rigtig for dig? Her får du 3 gode råd, som kan hjælpe dig med at “seal the deal”. 

 Besøg uddannelsen

Den er ikke meget længere. Hvis du vil have ro i maven, bliver du nødt til at møde uddannelsen, derude. I virkeligheden. For du kan ikke tænke dig til, om en uddannelse er rigtig for dig. Den skal opleves.

Langt de fleste uddannelsesinstitutioner tager imod nysgerrige, potentielle studerende med åbne arme. Flere gange årligt holder uddannelsesinstitutionerne desuden Åbent Hus, hvor du kan møde uddannelserne og de studerende.

Eller du kan ansøge om at komme i Studiepraktik i uge 43 og få mulighed for at prøve uddannelsen af i 3  dage.

Sådan kan du prøve uddannelsen af

 Snak med en studievejleder

Det er altid en god idé at tage eksperterne med på råd. Og hvem er mere eksperter på uddannelsen end de studievejledere, der er ansat på stedet.

De sidder klar til at hjælpe dig og vil hellere end gerne svare på spørgsmål om uddannelsen, studiemiljøet, adgangskrav, og hvad du ellers måtte have af spørgsmål.

Såeh, hvad venter du på?  Grib knoglen 🙂

Hent vores e-bøger med hjælp og inspiration til dit studievalg, optagelse og karriere

 Hiv fat i studerende, der går på uddannelsen

Gør brug af dit netværk og find ud af, om du mon ikke kender nogen, der kender nogen, som går på den uddannelse, du overvejer.

Og tag så en ærlig og åben snak med vedkommende. De fleste mennesker eeelsker at fortælle om sig selv og det, de brænder for. Studerende er ingen undtagelse.

Så det er en ren win-win: De får lejlighed til at fortælle om deres passion, og du får masser af insider viden og tips direkte fra hestens egen mund. What’s not to like!

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2019-02-26T11:18:08+01:0026. februar 2019|Studievalg|