VIA University College

Stefan: Jeg læser ICT Engineering, fordi jeg vil skabe digitale løsninger

Mit navn er Stafan Dausell. Jeg er 28 år og læser en ingeniøruddannelse i Information & Communication Technology i Horsens.

Inden for mit studie har jeg valgt at rette fokus på embedded software engineering, altså programmering og opbygning af fx autonome computersystemer og robotter – noget som er vidt udbredt inden for bilindustrien.

Jeg er i gang med at bygge en vejrstation, der sender mig live vejr opdateringer på min telefon, så gutterne og jeg ved, hvornår vi skal ud og surfe på fjorden, det er virkeligt lærerigt og fantastisk sjovt.

ICT-ingeniøren skaber digitale løsninger

Jeg læser til ICT ingeniør, fordi jeg synes det er spændende at være tolk mellem den digitale og den analoge verden. For mig er der en kæmpe tilfredsstillelse i at se en udfordring og være med til at skabe løsningen fra start til færdigt produkt.

 Få mere inspiration i e-bogen: Den ultimative guide til dit studievalg

Vores hverdag er fyldt med alle mulige digitale løsninger, der er til for at gøre vores liv mere sikkert og ikke mindst lettere. Det er en spændende udvikling, hvor jeg glæder mig til at være med dér, hvor det sker, og hvor jeg kan være med til at sætte et aftryk ud i fremtiden.

Når studiet og vejret tillader det, er jeg på fjorden for at windsurfe, og ellers elsker jeg at bruge tid med min ukulele.

Mine råd til dig, der gerne vil læse ICT-Engineering

 Du skal synes, at det er spændende at gå i dybden med detaljer, være en problemknuser og tænke ud af boksen.

 På studiet arbejder vi med hele processen, lige fra ideudvikling til færdigt produkt. Så vær klar på at bygge og programmere fx robotter allerede fra første semester.

 Uddannelsen er på engelsk, og du skal være indstillet på at studere i et meget internationalt miljø med studerende fra hele verden.

Læs mere om uddannelsen Engineering in Information & Communication Technology 

Se alle VIAs ingeniøruddannelser

Mød flere studerende, der fortæller om deres studie

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG