VIA University College
Cookie- og privatlivspolitik 2018-09-04T12:17:42+00:00

Beskyttelse af privatlivet

Dinstudievej.dk ejes og drives af VIA University College. Med VIAs privatlivspolitik ønsker vi at forklare, hvordan vi behandler og beskytter de personoplysninger, vi har om dig. Privatlivspolitikken beskriver også dine muligheder for at få indsigt og revidere i oplysningerne. Det er VIAs målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset behandlingens karakter. Hensigten med i privatlivspolitikken er endvidere at tilkendegive over for alle, som har en relation til VIA, at anvendelse af informationer og informationssystemer er underkastet standarder og retningslinjer, der gør, at man trygt kan overlade sine informationer til VIA.

Indsamling og anvendelse af information

Når du besøger dinstudievej.dk, indsamles der oplysninger om dig, med det formål at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet

Følgende oplysninger indsamles på automatisk vis:

  • Et unikt ID
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering og
  • Hvilke sider du klikker på

Herudover, kan du også selv vælge at afgive visse personlige oplysninger om dig selv i forbindelse med levering af services, f.eks. hvis du ønsker at abonnere på et nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services.

Følgende oplysninger kan indsamles på via.dk, hvis du ønsker det:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Adresse og Betalingsoplysninger

Links

Dinstudievej.dk  indeholder links til information, der er skrevet og vedligeholdt af andre offentlige og/eller private institutioner. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du VIAs hjemmeside. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse eksterne parters privatlivspolitik.

Videregivelse af oplysninger

Enhver form for registrering på dinstudievej.dk er valgfri. Vælger du ikke at registrere dig eller afgive personlig information, kan du stadig bruge dinstudievej.dk. Der kan dog være tjenester og funktioner, du ikke har mulighed for at få den fulde udnyttelse af. Personoplysninger på dinstudievej.dk videregives kun til interne afdelinger i VIA for at opfylde supportforpligtigelser. VIA videregiver kun personlige data til myndighederne i den udstrækning, lovgivningen kræver det. Automatisk indsamlede data til brug for statistiske formål udveksles med et eksternt firma (Google), der ikke videregiver informationerne til andre end VIA University College.

Googles adresse:

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA
T: +1 650 253 0000
F: +1 650 253 0001
VIA videregiver aldrig personoplysninger til øvrige tredjeparter.

Kontrol med personlig information

Du kan til enhver tid spørge os, om vi opbevarer personlig information om dig, og du kan også bede om at få en kopi af de personlige data, vi har om dig. Før vi sender personlig information til dig, vil vi bede dig om at identificere dig. Kan du ikke bevise din hævdede identitet, forbeholder vi os retten til at nægte at sende dig personlig information. Du kan selvfølgelig bede om begrundet svar for denne handling og udfordre svaret.

Vi vil gøre en stor indsats for at sende dig den ønskede information inden for rimelig tid, og vi afholder omkostninger i forbindelse med at sende dig dine data. Du kan på ethvert tidspunkt anmode om, at vi sletter og retter din personlige information i vores registreringer.

Kontakt via@via.dk for anmodninger af ovenstående karakter, eller skriv til os på følgende adresse:

VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N
www.via.dk

Der kræves bevis for din hævdede identitet.

Klager over informationsindsamling og –anvendelse

VIA er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet. Oplever du krænkelse af dit privatliv under brug af via.dk, eller ved anden interaktion med VIA, kan du klage til Datatilsynet over VIAs praksis.

Datatilsynets kontaktoplysninger:
Datatilsynet Borgergade 28, 5.
1300 København K
Te: +45 33 19 32 00
F: +45 33 19 32 18
E: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Vi holder løbende privatlivspolitikken opdateret.

Spørgsmål til privatlivspolitikken

Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik, vores indsamling af data eller vores behandling af informationer, kan du rette henvendelse til, Kristian Hohwü Nielsen, vores Databeskyttelsesrådgiver (DPO) på:
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N
E: dpo@via.dk