VIA University College

Kamille: Sådan fandt jeg den rette uddannelse for mig

Hvordan ved man, hvornår valg af uddannelse er rigtigt? Er der tegn på himlen? Falder alt pludselig på plads? Bliv klogere ved at lytte til studerende, der har prøvet det på egen krop.

Kamille, læser Global Nutrition & Health

Jeg tror rigtig mange drømmer om at vide, hvad de skal blive som voksne, allerede når de er helt små. Men sådan var det slet ikke for mig. Jeg ser det egentlig som en positiv ting, for det er jo godt at have nogle udfordringer og prøve forskellige ting.

Jeg startede først på en anden uddannelse, end den jeg går på i dag, fordi jeg altid har haft en drøm om at læse på universitetet. Det er noget som mange i min familie har gjort. Men jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg ikke havde fundet min rette hylde. Det var bare ikke mig.

 Læs også: Hvis du vælger forkert – få 6 gode råd

 Få mere inspiration i e-bogen: Den ultimative guide til dit studievalg

Derfor begyndte jeg at undersøge, hvad der var af alternative muligheder og andre typer af uddannelser. Jeg har altid gået rigtig meget op i kost og motion, og vidste, det skulle være noget i den retning.

Jeg havde aldrig nogensinde overvejet, at der var noget, der hed VIA, men det fandt jeg så heldigvis ud af, og jeg tog til et Åbent Hus event på VIA

Læs også: Er du i tvivl? – prøv uddannelsen af

Her var jeg inde og høre om de forskellige uddannelser og fandt ud af, at Global Nutrition & Health var noget for mig, fordi uddannelsen matcher mine interesser, har et meget globalt fokus, og der er internationale studerende, som jeg synes, var rigtig interessant.

Læs om uddannelsen Global Nutrition & Health

Mød flere studerende, der fortæller om studievalget

Hør Sonja fortælle om at vælge forkert og finde den rette uddannelse i andet forsøg
Maja har valgt uddannelse med hjertet – hør hendes historie
Pige fortæller om studievalg.
Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2018-05-23T11:19:19+01:0023. maj 2018|Mød studerende, Studievalg|