VIA University College

Min uddannelse er den perfekte blanding af design og business

Karen Nebel designteknolog uddannelsen

Jeg har valgt at læse til designteknolog med speciale i Branding og Marketing management, fordi jeg har stor interesse for både business og design med fokus på det kreative aspekt.

Der er intet rigtigt svar

På uddannelsen samarbejder man med de forskellige, kreative fagretninger, hvilket har en stor betydning for forståelsen af værdikæden i mode- og livsstilsbranchen.

Allerede fra studiestart er undervisningsformen baseret på cases fra erhvervslivet, hvilket er et vigtigt og relevant element, som tiltaler mig utrolig meget.

Der er intet rigtigt svar i undervisningen, og man har derfor mulighed for at udfolde sig kreativt på en sjov og lærerig måde gennem cases og opgaver. Dét er en vigtig faktor for mig.

 Få mere inspiration i e-bogen: Den ultimative guide til dit studievalg

Jeg drømmer om at starte egen virksomhed

Undervisningen lægger op til at tænke stort og at man har mulighed for at blive selvstændig erhvervsdrivende, hvis man selv ønsker det.

For eksempel er jeg ved at lære at sy, fordi skolen er så kreativ og man bliver inspireret af de andre studerende. Der er absolut ingen begrænsninger for at lære noget nyt og have det sjovt på samme tid.

Jeg drømmer om at starte min egen mode- eller konsulentvirksomhed, som har afsæt i business og design på internationalt plan.

Mine råd til en kommende studerende

 Det er ikke forventet, at du kan tegne eller sy, når du søger ind på uddannelsen. Hvis det er relevant for din studieretning, skal du nok lære det.

 Du skal have mod på at udfordre dig selv kreativt og tage imod de udfordringer, der måtte komme.

 Vær open-minded og interesseret i at lære noget nyt. Der er fx mange gruppeopgaver, hvor du skal samarbejde med studerende fra andre specialer.

 Forbered dig på at lære industrien at kende gennem teori og praksis, idet uddannelsen har tæt samarbejde med erhvervslivet, hvor undervisningsformen tager udgangspunkt i cases og praktik.

Bliv klogere på designteknologuddannelsen hos VIA

Mød alle VIAs uddannelser inden for design og business

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Bliv klogere på din egen og andres tvivl
Kender du karrieretypen? Test din viden lige her

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2017-09-07T12:31:33+00:00 2. august 2017|Mød studerende, Studievalg|