VIA University College

Er en sundhedsuddannelse noget for mig?

Er en sundhedsuddannelse noget for dig?

5 tegn på, at en sundhedsuddannelse er det rigtige for dig og det liv, du drømmer om.

Går du op i sundhed for både din krop og din psyke?

Tænker du på, hvordan du selv går rundt og har det i hverdagen, og hvordan mennesker omkring dig har det?

Kan du svare ja til de spørgsmål, er en sundhedsuddannelse måske den rigtige retning og rette jobhylde for dig.

Få overblikket i denne blogpost, hvor vi har skitseret 5 tegn på, at en sundhedsuddannelse er noget for dig.

Du synes, at menneskekroppen er vildt fascinerende. Du vil gerne vide mere om, hvordan den fungerer bedst, og hvordan krop og psyke påvirker hinanden indbyrdes. Biologi er et af dine yndlingsfag, og du besvimer ikke, når du ser blod.

Du er ikke i tvivl om, at det vigtigste i dit liv er de mennesker, som du holder af. Generelt har du en god indlevelsesevne og empati for andre mennesker. Også dem, der tænker anderledes – og ser anderledes ud – end dig.

Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig? 

Du bemærker, hvis nogen af dine venner eller en i din familie ikke har det godt. Du får lyst til at hjælpe vedkommende og er ikke bange for at tale om det, der er svært for ham eller hende. Du ved godt, at vedkommende har hovedansvaret for at løse sine egne problemer, men du vil gerne støtte og vejlede personen, så godt som du kan.

Du bruger en væsentlig del af din fritid på at dyrke din egen sundhed og drage omsorg for dig selv og dem, som du holder af. Du kan godt lide at træne din krop på forskellige måder, og du går op i, hvad du spiser, og hvad der giver dig energi. Generelt interesserer du dig for, hvordan du kan optimere dine præstationer. Både fysisk og mentalt.

Hent vores e-bøger med hjælp og inspiration til dit studievalg, optagelse og karriere

Du drømmer om en fremtid og et liv, hvor du kan forene dine interesser med et meningsfyldt arbejdsliv. Et liv hvor dit daglige arbejde og personlige indsats kan gøre en direkte og afgørende forskel for andre mennesker.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du er blevet (endnu) mere overbevidst om, at en sundhedsuddannelse er noget for dig, så får du her 3 tips til, hvad du kan gøre nu.

Se de 3 tips her

Mød vores sundhedsuddannelser
Gå på opdagelse i VIA University Colleges sundhedsuddannelser. Måske ligger den rigtige uddannelse og adgang til et arbejdsliv med mennesker og mening og venter på dig her!

Mød vores sundhedsuddannelser

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2021-01-22T11:40:33+01:00Studievalg|