VIA University College

Er en business-uddannelse noget for mig?

5 tegn på, at en businessuddannelse inden for salg, marketing eller kommunikation er noget for dig!

Skal du vælge videregående uddannelse? Og overvejer du, om en uddannelsen inden for markedsføring, salg eller kommunikation, kunne være noget for dig?

I dette blogpost får du 5 tegn på, at en businessuddannelse kan være det rigtig valg for dig. Så læs endelig videre, hvis du allerede nu føler dig ramt 🙂

Du er typen, der kan sælge sand i Sahara; til dine venner, familie, bekendte og ja, i princippet Gud og hvermand. Det forstår at pitche dine ideer på en kreativ, sjov og anderledes måde, så de er svære at komme uden om. Og du nyder at vinde mennesker for dine ideer, projekter og for din sag.

Du er god til at kommunikere, både på skrift og i tale. Du har ordet i din magt, og forstår at bruge dette talent i mange forskellige sammenhænge. Måske er du typen, der nørder med både tekst og billeder i programmer som InDesign eller Illustrator. Måske blogger, instagrammer eller youtuber du. Eller måske kan du bare rigtig godt lide at formidle, både skriftligt og mundtligt.

 Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig?

Projektledelse falder dig naturligt, og du er en ørn til at planlægge, organisere og igangsætte. Du bruger dette talent i mange forskellige sammenhænge. Uanset om det er en fest, en gruppeopgave eller en fodboldturnering, der skal planlægges, stiller du dig altid først i køen som projektleder.

Du kan se dig selv i et dynamisk og afvekslende studiemiljø, hvor der er en tæt kobling til livet uden for studiet. Hvor du får lov til at prøve kræfter med spændende opgaver og projekter i samarbejde med virksomheder. Og måske endda snuse til jobbet allerede under studiet.

Du drømmer om at gøre karriere i en virksomhed, hvor du arbejder med fx markedsføring, kampagner, sociale medier, eksport eller forretningsudvikling. Bundlinje er bestemt ikke et skældsord for dig, faktisk vil du se det som et kæmpe plus, hvis din indsats kan skabe målbar værdi og effekt for den virksomhed, du arbejder for.

Er du blevet nysgerrig? 

Hvis blogposten her har gjort dig mere sikker på, at en businessuddannelse er noget for dig, så så får du her 3 tips til, hvad du kan gøre nu.

Få de 3 tips her

Mød vores business-uddannelser

Gå på opdagelse i VIA University Colleges business-uddannelser inden for blandt andet markedsføring og kommunikation. Hvem ved, måske ligger din drømmeuddannelse og venter på dig her!

Mød vores businessuddannelser

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2021-01-22T11:42:32+01:00Studievalg|