VIA University College

Er du klar til at søge ind i kvote 1 eller 2?

Quix ansøgning kvote 2 og 1

Du har fundet ud af hvilken uddannelse, du vil søge ind på. Men du er i tvivl om, hvordan du griber din ansøgning an. Og har du mon helt styr på reglerne for optagelse i kvote 1 og 2?

Hvis ovenstående lyder bekendt, så læs endelig videre 🙂

Indrømmet. Ansøgning og optagelse på en videregående uddannelse kan være en lidt langhåret affære. Der er mange regler, krav og frister, du skal have styr på. Og en masse forarbejde, der skal gøres, inden du kan gribe til tasterne og lave din ansøgning.

Få det hurtige overblik

Heldigvis er der råd at hente. I quizzen Er du klar til at søge ind? kan du teste din viden og blive klogere på, hvilke vigtige regler og krav som gælder, når du skal søge ind i kvote 1 eller 2 på optagelse.dk

Ved at svare på 8 spørgsmål, kan du både blive klogere på ansøgningskriterier, krav og deadlines og samtidig finde ud af på hvilke områder, du mangler viden.

Ved du fx hvad en standby-plads er. Hvilke kriterier der gør sig gældende i henholdsvis kvote 1 og 2? Eller hvor du kan få overblik over adgangskvotienterne på den/de uddannelser, du overvejer?

Det og meget mere finder du hurtigt og nemt svar på i vores quiz.

Quiz dig selv: Er du klar til at søge ind?

Få det forkromede overblik

Du kan også springe direkte til det store og forkromede overblik og hente vores e-bog Sådan søger du ind: 9 nyttige guides til din kvote 1 eller 2 ansøgning

Her hjælper vi dig med alt, lige fra overblik over deadlines og krav til stepvise guides i, hvordan du fx samler dokumentation, laver en motiveret ansøgning eller et professionelt CV.

Hent e-bogen: Sådan søger du ind: 9 nyttige guides til din kvote 1 eller 2 ansøgning

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2019-02-27T15:04:26+01:0027. februar 2019|Optagelse|