VIA University College

Anja: Designer med en stor passion for denim

Anja Steentoft designer

Jeg har valgt at uddanne mig til designer fordi, det er et meget alsidigt og inspirerende job. Som jeansdesigner for mærket ONLY på Bestseller i Brande er jeg ansvarlig for alt udvikling af denim til 8 kollektioner årligt. Jeg har arbejdet med jeans, siden jeg blev færdiguddannet fra VIA i 2003.

Som jeans-designer er man hele tiden på jagt efter nye kvaliteter og vaske. Det er en løbende proces at udvikle denim, og jeg skal omsætte mine ideer til kommercielle styles.

Jeg har en stor passion for denim og elsker mit arbejde

Det er meget vigtigt, at man forstår at bygge en historie op omkring sine produkter, derfor er jeg altid på udkig efter inspiration, som jeg finder i alt fra en gåtur, til magasiner og arkitektur.

Anja Steentoft designer

Jeg holder meget af at rejse, og jeg er afsted ca. 1 gang om måneden, enten på et leverandørbesøg i eksempelvis Kina eller på inspirationstur til fx Tokyo eller NY.

 Få mere inspiration i e-bogen: Den ultimative guide til dit studievalg

Min erfaring har givet mig stor indsigt i, hvordan jeans produceres. Jeg synes, at produktionsdelen er super interessant, den giver mig en teknisk viden, der hjælper mig til at udvikle bedre produkter.

Jeg synes ideudviklingen omkring denim er både sjov og til tider udfordrende. Vi sidder et team på 10 – som kun arbejder med jeans, det giver en særlig ånd og stemning omkring vores produkt.

Mine råd til en kommende designstuderende

 Det er er vigtigt at du har en passion, for det du laver og kan se fremtidsmuligheder i jobbet

 Engagere dig i din praktikperiode, det giver dig et unikt indblik i branchen

Læs om uddannelsen til designteknolog hos VIA

Mød alle VIAs designuddannelser

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Hvilken uddannelse passer til dig? Tag testen
Er du klar til at søge ind? Tag quizzen

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2017-07-04T08:09:01+01:00Karriere, Mød færdiguddannede|