VIA University College
Hent e-bog: Den ultimative uddannelsesguide til dit studievalg2018-11-07T10:22:00+01:00

Hent e-bog: Den ultimative uddannelsesguide til dit studievalg

– og tilmeld dig samtidig nyt fra bloggen dinstudievej.dk

Valg af uddannelse er et af de vigtigste valg, du kommer til at træffe i dit liv. Det handler om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvor du vil være med til at gøre en forskel. Det kan samtidig føles som et af de allersværeste valg.

For hvordan ved du, hvornår det føles rigtigt? Hvad betyder allermest for dig? Og hvordan får du overblik over alle de praktiske ting, du skal have styr på? Mulighederne er endeløse, og måske er du bange for at vælge forkert.

Udfyld formularen og hent e-bogen Den ultimative guide til dit studievalg. Her får du hjælp, tips og inspiration til studievalget og alt det omkring. Lige fra hvordan du bliver afklaret til, hvordan du får en god studiestart, tilrettelægger din økonomi – og i det hele taget får overblik over dit nye liv som studerende.

Find for eksempel ud af, hvordan du:

  • Bliver klar til at studere
  • Finder den uddannelse, der passer til dig
  • Får en god studiestart
  • Holder styr på din studieøkonomi

Download e-bog

Download e-bogen ved at udfylde formularen herunder. Du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi ca. en gang om måneden sender dig  inspiration, tips og guides, der hjælper dig med at træffe det rette studievalg. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbreve fra os ved at bruge linket nederst i mailen.