VIA University College

Mikkel: Du skal ikke være bange for at drømme, når du vælger uddannelse

Skal du vælge med hjertet eller hjernen? Skal du gå efter drømmen eller tage det sikre valg? Mikkel valgte efter, hvor hans motivation ligger.

Hej, jeg hedder Mikkel, og jeg drømmer om at blive designer.

Mit bedste råd til andre, det er at gå efter den uddannelse, som man er mest motiveret for at blive klogere på. Du skal vælge den uddannelse, der giver dig de fremtidige job, du kan se dig selv i.

 Få mere inspiration i e-bogen: Den ultimative guide til dit studievalg

Det jeg gjorde for at blive afklaret omkring min uddannelse, det var at jeg researchede en del på nettet. Det gjorde jeg for bl.a. at finde frem til, hvor man kunne tage uddannelsen, og hvilke fremtidsmuligheder den giver én. Så tog jeg det valg, at jeg vil hellere studere noget, jeg kunne se mig selv arbejde indenfor. Jeg valgte det fag, som jeg har lyst til at udvikle mig indenfor, og det marked jeg gerne vil være med til at præge. Jeg så ingen anden mulighed for at gå den vej, jeg har motivation for at fuldføre.

 Læs også: Find den rigtige uddannelse – 6 konkrete forslag til dig

Mit bedste råd til mig selv, det ville nok være, at man ikke skal være bange for at drømme. Så længe jeg har motivationen og interessen for at lære, så skal det nok lykkedes, lige meget hvor svært det bliver.

Sæt din stemme i Tvivl-o-meteret og bliv klogere på din egen og andres tvivl

Sæt din stemme i Tvivl-o-meteret og bliv klogere på din egen og andres tvivl

Få hjælp til dit studievalg. Hent vores e-bøger
Bliv klogere på din egen og andres tvivl
Kender du karrieretypen? Test din viden lige her

KATEGORIER

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om vores uddannelser på via.dk

SENESTE INDLÆG

2018-09-19T09:07:54+00:00 4. september 2018|Mød studerende, Studievalg|