Maskiningeniør med alsidige arbejdsopgaver

Nicolai Levin Christensen er maskiningeniør

Nicolai Levin Christensen er uddannet maskiningeniør og arbejder som research & Development Engineer i DAVINCI development A/S.

Jeg arbejder i et rådgivende ingeniørfirma, så mine arbejdsopgaver spænder bredt. Lige for tiden arbejder jeg med en stor stålkonstruktion inden for offshore olie og gas industrien i Nordsøen. Her har jeg været inde over alt fra konceptudvikling og styrkeberegning, til at jeg nu sidder og er ved at færdiggøre produktionsgrundlaget og tilhørende dokumentation.

Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde er alsidigheden. På trods af, at jeg er ’ny-uddannet’, så har jeg allerede rundet flere brancher, som fx vindenergi, automobilindustrien og olie og gas offshore.

Jeg vil gerne blive ved med at udvikle mine egne kompetencer, hvilket jeg har stor mulighed for i mit nuværende arbejde. Men jeg syntes også udvikling inden for industrien er vigtig. For at kunne udvikle gode produkter, som man kan se virkelig gør en forskel i industrien, så er det vigtigt at ens kompetencer vedligeholdes og udvikles.

 Få mere inspiration i e-bogen: Den ultimative guide til dit studievalg

3 grunde til, at du skal læse til maskiningeniør

Hvis du elsker mekanik, teknik, matematik og fysik, så er maskiningeniørstudiet helt sikkert noget for dig.

Den teori du lærer under studiet, kan du bruge i mange forskellige sammenhænge, det er en klar fordel.

Det er en meget alsidig uddannelse, som du kan bruge i mange brancher, derfor risikerer du ikke at “hænge fast” i en bestemt type job.

Læs mere om Maskiningeniøruddannelsen

Se alle VIAs ingeniøruddannelser

Hent e-bog: Den ultimative guide til dit studievalg
Kender du karrieretypen? Test din viden lige her
Sådan søger du ind? Hent e-bog!
Hent e-bog: 9 uundværlige guides til dig, der skal vælge uddannelse og karrierevej

OM BLOGGEN

Dinstudievej.dk er for dig, der står over for at vælge videregående uddannelse. Vores ambition er at hjælpe dig med at blive mere afklaret og inspirere dig til at træffe det rette studievalg.

Dinstudievej.dk er udviklet af VIA University College, Danmarks største professionshøjskole.

Læs mere om os og vores uddannelser på via.dk

KATEGORIER

SENESTE INDLÆG

2017-06-16T07:43:43+00:00 8. juni 2017|KARRIERE, MØD FÆRDIGUDDANNEDE|